Asociația Română a Producătorilor și Furnizorilor de Ingrediente din Industria Panificației, Patiseriei și Cofetăriei din România (FEDIMA România) crede că viitorul sustenabil al brutarilor, patiserilor și cofetarilor se construiește pe acțiuni concrete. O astfel de acțiune concretă este și softul FEDIMA. Îl punem gratuit la dispoziția tuturor profesioniștilor din domeniu ca să îl folosească ori de câte ori au nevoie să calculeze corect valorile nutriționale ale rețetelor lor.

Urmează să pregătiți o rețetă simplă sau complexă?
Softul Fedima dezvoltat de noi te trece prin toți pașii necesari și la final îți oferă posibilitatea să descarci un document în format .pdf cu toate informațiile. La fel cum, poți trimite acest document și pe WhatsApp colegilor tăi. Așa vei putea să informezi corect consumatorul, în cel mai ușor mod cu putință, prin eticheta produsului.

Noi, la FEDIMA România, credem că țara noastră are un bogat tezaur gastronomic, ceea ce o plasează printre țările atractive pentru companii ce activează în zona industriei alimentare. Dacă și compania pe care o reprezinți are aceleași obiective ca noi scrie-ne.
Suntem deschiși să ne lărgim numărul de membri!1757 de vizite incepand cu 3 noiembrie 2016